Una estranya andròmina es passeja aquests dies pels carrers de la localitat baixllobregatina, per fomentar el reciclatge i la reutilització, d’una manera innovadora

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n realitat, es tracta d’un carretó mòvil que ofereix informació sobre els tallers que s’imparteixen al Viladecans Repara, l’espai d’autorreparació.

“Viladecans Repara” és un projecte municipal que es desenvolupa a la deixalleria i pretén fomentar la reutilització d’objectes en mal estat per reduir la generació de residus.

Cada divendres, de 16 a 19 hores, un especialista atén dubtes per solucionar problemes en petits i grans electrodomèstics, ordinadors o bicicletes, així com en fontaneria, electricitat o fusteria.

L’assessorament se suma als tallers que es duen a terme cada primer dissabte de mes al matí a l’espai Viladecans Repara, que l’Ajuntament va crear el juny passat amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, per promoure la cultura de la reutilització i la reparació.

El proper taller, dedicat als electrodomèstics, tindrà lloc el 9 de novembre a quarts d’onze del matí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here