El proper dissabte 9 de novembre se celebrarà al passeig de l’Església la primera Fira de la cervesa artesana de Begues, que té com a objectiu convertir el poble en un referent de la difusió del coneixement sobre aquest producte

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]es de les 11 h fins a les 23 h, es podran degustar les cerveses de diferents empreses productores de tot catalunya. En total, hi haurà prop de 40 varietats d’aquest producte.

Hi haurà actuacions de la colla castellera d’Els Encantats i es podran tasta diversos menjars de proximitat. a l’esdeveniment, també hi participarà l’Associació d’Artesans de Begues.

A més, el Col·lectiu per a la In vestigació de la Prehistòria i l’Arqueologia del Garraf-Ordal (CIPAG) presentarà el llibre Guia de cerveses artesanes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here