El tinent d’alcalde ecosocialista, José Luís Atienza, va fer pública durant el darrer ple, l’actitud “hostil i de menyspreu constant” de Plataforma amb ICV i sobretot, “amb la seva gent”. Atienza va fer públic el malestar de l’organització per uns tweets relacionats amb la Doctrina Parot, però ha declarat a elBaix.cat que aquest no és l’únic atac que han rebut per la xarxa, ni l’única localitat del Baix Llobregat on es produeix aquest fenomen

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n el ple d’octubre, Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV) de Viladecans va mostrar el seu profund malestar davant l’actitud de confontació que Plataforma per Catalunya (PXC) presenta contra la seva formació política, sobretot amb atacs mitjançant les xarxes socials com Twitter.

El seu portaveu, José Luíz Atienza, durant un debat sobre la Doctrina Parot, va fer públic el contingut d’un tweet “extremadament ofensiu i que supera els límits d’allò delictiu”, publicat des del perfil de Twitter oficial de PXC de Vildecans. El tweet és el següent:

Captura de pantalla del perfil de Twitter oficial de PXC Viladecans
Captura de pantalla del perfil de Twitter oficial de PXC Viladecans

Per a Atienza això és intolerable i “no pot quedar impune, no podem deixar que aquesta gent diguin i facin el que vulguin sense que les seves amenaces i insults tinguin consecuències, fins i tot si cal, legals, però com a mínim de reprovació pública del seu comportament i d’explicitar la nostra repulsa davant d’aquests comentaris insidiosos”.

En declaracions a elBaix.cat, Atienza també va mostrar el seu profund malestar per un altre tweet, igualment relacionat amb la Doctrina Parot, “davant del que jo crec que fins i tot podríem emprendre accions legals, ja que conté una acusació directa, acusant a ICV d’haver assassinat a 100 milions de persones”.

Aquest és el tweet del perfil oficial de PXC Viladecans, al que es refereix el regidor ecosocialista:

Captura de pantalla del perfil de Twitter oficial de PXC Viladecans
Captura de pantalla del perfil de Twitter oficial de PXC Viladecans

 

 

1 COMENTARI

  1. Això és intolerable,.. no podem permetre que el feixisme digui aquestes barbaritats,.. aquesta gent de PxC no tnen cervell ,.. és molt trist que això passi a la nostra comarca, molt trist.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here