La Unió Muntanyenca Eramprunyà va avançar que aquesta edició serà la darrera que la prova presentarà aquest recorregut. La prova que un any més organitza la UME, ja fa dies que va omplir totes les places disponibles

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest diumenge se celebra una nova edició de la Marxa del Garraf, la prova que un any més organitza la Unió Muntanyenca Eramprunyà, ja fa dies que ha omplert totes les places disponibles i esdevé segons la organització un acte que esdevé especial en coincidir, amb la commemoració del seu 50 aniversari.

La Marxa d’aquest 203 suma la seva dinovena edició i, segons sembla, serà la darrera que presenta aquest recorregut  ja que l’any vinent la G45 tindrà algunes variacions parcials per millorar la qualitat del recorregut i de la ubicació dels avituallaments.

La Marxa tindrà sortida i arribada a la plaça Balmes i partirà ales 6 del matí. El temsp màxim per superar els 45 quilòmetres amb desnivells de +1607m (total acumulat 3214m), serà de 12 hores.És una caminada no competitiva oberta a qualsevol persona respectuosa amb la naturalesa, i té com a objectiu donar a conèixer els paratges més purs que ofereix el Massís del Garraf, toi i que és cert que puntua per a la XVI Copa Catalana de Caminades de Resistència i el Campionat de Catalunya 2013.

Pel que fa ala prova dels 21 quilòmetres, que compta amb desnivells de +850 m (total acumulat 1700 m), es fixa un temps màxim de 7 hores.

Es recomana portar aigua i una mica de menjar, especialment a la Garraf 45, donat que en aquest circuit el primer avituallament és a 10 km de l’inici. També es millor portar pantalons llargs, donat el tipus de vegetació del Garraf i el pas per corriols molt estrets.

Abans de la sortida de la Marxa, cada participant rebrà un obsequi d’inscripció, un got, un suport per registrar el seu pas pels controls i informació sobre el recorregut de la Marxa i la localització i hora d’obertura i tancament dels avituallaments. (A cada avituallament també hi haurà un rètol informatiu de la seva hora de tancament i de l’hora de tancament de l’avituallament següent).

Les persones que realitzin la totalitat del recorregut i no siguin desqualificades, rebran un record i optaran a altres premis. Els premis podran ser recollits en el local d’UME fins el dia 27 de novembre.

 

Font: http://www.elbruguers.cat Redacció: Rosa Yélamos   

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here