Tres joves emprenedors i el propietari de l’establiment formen una cooperativa per rellançar l’històric establiment, que va haver de tancar abans de l’estiu per la crisi

Viladecans (ACN).- Una multitudinària festa popular ha servit per donar novament la benvinguda a la llibreria Els Nou Rals de Viladecans. La crisi va obligar a tancar abans de l’estiu l’històric establiment, després de 34 anys d’història.

Però la iniciativa de tres emprenedors i del fins ara únic propietari, Jordi Vicente, ha fet possible reobrir la botiga presentant “una proposta innovadora i engrescadora”, segons ha explicat a l’ACN Ricard Caba, un dels socis de la cooperativa.

Entre les apostes per aquesta nova etapa hi ha la d’atreure més el públic familiar i realitzar tallers, presentacions de llibres o activitats com conta-contes en un nou espai habilitat al soterrani de l’establiment.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here