L’obra “Rebost”, del valliranenc Marc Roca, servirà per anunciar i difondre la 163a edició de la Fira de la Candelera que se celebrarà el dies 31 de gener i 1 i 2 de febrer del 2014. El jurat ha escollit aquesta imatge entre les 62 presentades per aquesta edició del Concurs

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Fira de la Candelera ja té imatge. Es tracta d’una imatge rústica que mostra un rebost de fusta amb alguns elements al·legòrics a tot el que es pot trobar a la fira.

El jurat l’ha triat entre les 62 obres presentades a l’edició d’enguany del Concurs i és obra de Marc Roca, un cuiner de Vallirana que havia viscut i treballat molts anys a Molins de Rei i que, en les seves pròpies paraules, és un “enamorat de la Fira de la Candelera”.

El premi té una dotació de 1.400 euros i es dóna la circumstància que Roca ja va ser finalista l’any passat.

L’acte de presentació del cartell és el primer que s’ha fet relacionat amb la propera edició de la Fira de la Candelera.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va assegurar que “aquest any tenim un gran cartell per una gran fira” i ha recordat que “volem que Molins de Rei sigui el gran centre de referència de la comarca i la Fira és el nostre cartell”.

En la mateixa línia, el tinent d’alcalde Xavi Paz, va explicar que “la Fira és el gran aparador de Molins de Rei” i va confessar que “el cartell guanyador va cridar de seguida l’atenció de la majoria dels membres del jurat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here