Un centenar de treballadors i treballadores de l’Hospital Sant Joan De Déu han secundat la protesta. Els sindicats denuncien la decisió “unilateral ” de la direcció del centre concertat de retallar un 60% les pagues extres i augmentar en 3 dies la jornada laboral

Sant Boi de Llobregat (ACN).- Més d’un centenar de treballadors i treballadores de l’Hospital Sant Joan De Déu de Sant Boi s’han concentrat aquest dimecres al migdia davant l’entrada principal del centre per protestar contra nous ajustos laborals.

Els sindicats denuncien que la direcció ha decidit de forma “unilateral” retallar el 60% de les pagues extres i augmentar en 3 dies la jornada laboral de les més de 1.800 persones que treballen al centre, un hospital de gestió privada però que està integrat a la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública (XHUP).

Volen que la direcció torni a asseure’s a negociar amb ells, abans d’aplicar els nous ajustos que, recorden els sindicats, se sumen a la retallada del 5% de les nòmines que ja se’ls aplica des del 2010.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here