La 67a edició del certamen tindrà lloc del 6 al 8 de desembre, i la imatge del cartell d’enguany ha sorgit en el marc del Projecte Artclass, dedicat a la difusió de l’art contemporani en els centres educatius

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Ajuntament santboià ha escollit el cartell de la 67a Fira de la Puríssima. Les propostes del cartell han sorgit en el marc del Projecte Artclass, dedicat a la difusió de l’art contemporani en els centres educatius. Aquest projecte, impulsat pel Centre d’Art Can Castells i l’Associació Art Públic, es durà a terme aquest curs a l’escola i a l’institut Rafael Casanova de Sant Boi.

El cartell de la Fira s’inspira en les obres de l’artista manierista milanès Giuseppe Arcimboldo (1527-1593), pintor del rostre humà a partir de flors, fruites, plantes, animals i objectes. Així, els alumnes que han elaborat la imatge de la Fira de la Puríssima han fet servir fruites i hortalisses de la zona per dibuixar el rostre d’una persona que simbolitza l’origen agrícola del certamen.

Projecte Artclass

Alumnes d’aquests centres han treballat a l’aula amb obres, conceptes i materials relacionats amb l’art contemporani. Els nens i les nenes participants han fet propostes artístiques inspirades en l’imaginari de la Fira de la Puríssima . Els centres educatius que han participat a la iniciativa rebran una aportació econòmica que es destinarà a la realització de projectes educatius .

El Projecte ArtClass es va dur a terme per primer cop a Sant Boi l’any passat . Hi van participar 600 infants de les escoles Parellada, Josep Maria Ciurana i Montbaig . Més de 1.000 persones van visitar les exposicions dels treballs realitzats.

67a edició

La Fira de la Puríssima, l’esdeveniment més multitudinari que se celebra cada any a Sant Boi, tindrà lloc aquest cop del 6 al 8 de desembre. El certamen arriba enguany a la 67a edició.

Projecte ArtClass

Centre d’Art Can Castells

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here