S’acaba de confirmar que la 37a Cursa de Karts de Coixinets, que s’ha hagut d’anul·lar aquest cap de setmana a causa de les fortes pluges, finalment se celebrarà el dissabte 23 i el diumenge 24 de novembre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n aquesta 37a edició, a la qual s’han inscrit 118 karts, hi ha diferents novetats: una aplicació mòbil que oferirà informació actualitzada tant pel públic com per als corredors/es;  s’estrenarà un nou servei de transport de karts de boxes d’arribada a boxes de sortida; i hi haurà una carpa amb un taller amb eines per reparar els karts en cas que es facin malbé.

Ràdio Desvern retransmetrà les baixades en directe.

També es farà un concurs a través d’Instagram durant el dia de la cursa amb les imatges que es pengin amb l’etiqueta #karts2013. La imatge que l’organització triï com a guanyadora serà la de la portada del DVD de la cursa.

Per categories, competiran 26 karts en la categoria sènior-màster; 15, en júniors; en veterans, 21; en fèmines, 14; en cadets, 12; en infantil, 7; en alevins, 18; i en la categoria mixta, creada l’any passat, 5 karts.

Més informació al web de l’entitat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here