L’associació Amics de Corbera -entitat sense ànim de lucre de Corbera de Llobregat- organitza un any més el seu pessebre Vivent. El Pessebre Vivent es representa a la Penya del Corb, a partir del 30 de Novembre fins el 12 de Gener. És un esdeveniment social amb la col·laboració de 200 veïns i més de 20.000 visitants durant la passada edició del 2012

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’associació Amics de Corbera organitza la 52ª edició del seu Pessebre Vivent, el primer Pessebre Vivent de Catalunya, amb la finalitat d’oferir una entretinguda alternativa per celebrar el Nadal en família.

Les representacions comencen el proper 30 de Novembre a les 18.00h i finalitzen el 12 de Gener a les 20.00h. Es realitzaran un total de 49 representacions que tindran el seu inici al carrer Canigó nº 35, a la Penya del Corb, a Corbera de Llobregat.

Aquest esdeveniment social compte amb la participació de més de 200 veïns i veïnes que acudeixen de manera voluntaria tots els anys a les representacions del Pessebre. S’interpretan un total de 12 escenes, com les de l’anunci de l’Àngel als pastors, el Naixement a la cova, la vida familiar a Natzaret, escenes d’oficis artesanals i la típica tradició de fer cagar el Tió.

A més, s’incorporà l’any passat un nou personatge, el caganer, i aquest any, una nova escena, una pastoreta en un molí de blat.

A l’edició del 2012, el Pessebre Vivent de Corbera fou visitat per més de 20.000 ciutadans. El preu de les entrades varia en funció de l’edat. Els petits de fins a 6 anys tenen entrada gratuïta, entre 7 i 13 anys, els joves amb carnet jove i els majors de 65 anys paguen 8 euros, i els adults de 14 a 64 anys 12 euros.

Tota la informació del Pessebre Vivent es pot trobar a la seva pàgina web, amicsdecorbera.com, i també estan presents a Facebook, sota el nom de Pessebre Vivent de Corbera.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here