Els nacionalistes atribueixen l’atac a “elements d’extrema dreta” que han pintat en la façana frases com “Prou retallades”, “Sempre unionistes” o “Visca Espanya”. Joaquim Balsera, alcalde de la localitat baixllobregatina, dóna suport a les accions legals que CiU impulsi en considerar que aquest tipus de fets són “inadmissibles i antidemocràtics”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]iU ha denunciat aquesta setmana un atac feixista a la seva seu de Gavà i danys en aparells electrònics i mobiliari. Els nacionalistes atribueixen l’atac a “elements d’extrema dreta” que han pintat en la façana frases com “Prou retallades”, “Sempre unionistes” o “Visca Espanya”.

El portaveu de CiU a l’ajuntament de Gavà, Ramon Castellano, ha lamentat “l’acte vandàlic” i ha anunciat que la federació ha interposat una denúncia davant els Mossos d’Esquadra. “Davant la situació política que es viu han volgut esplaiar-se a la nostra seu”, ha dit Castellano.

L’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, ha condemnat l’atac vandàlic que aquesta setmana ha patit la seu de Convergència i Unió a la ciutat.

L’alcalde ha manifestat “el rebuig a aquest tipus d’accions incíviques totalment inadmissibles, perquè estan inspirades per la intolerància, són antidemocràtiques i a més malmeten espais públics de la ciutat”.

Balsera  ha expressat que l’Ajuntament ha fet arribar el seu suport a les accions legals que CiU dugui a terme, i ha recordat que tan bon punt es va tenir coneixement dels fets, els serveis municipals van procedir a netejar les pintades.

La federació de CiU va denunciar dimecres, a través d’un comunicat, l’atac a la seva seu: Pintades amb missatges feixistes i anticatalanistes a la façana de la seva seu i a les dels edificis contigus, així com danys en aparells electrònics i mobiliari.

 

Font: http://www.elbruguers.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here