L’obertura del CUAP, al mateix edifici del CAP Disset de Setembre, suposarà el tancament de l’actual servei d’urgències nocturn del CAP Ramona Via

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons ha confimat l’Institut Català de la Salut (ICS) de la Generalitat, el proper dilluns 18 de novembre a les 8 h obrirà el nou Centre d’Urgències d’Atenció Primària CUAP Disset de Setembre, al Carrer d’Empúries núm. 1-3, al mateix edifici del Centre d’Atenció Primària (CAP Disset de Setembre) però amb entrada diferenciada.

El CUAP, llargament esperat i reivindicat a la ciutat, prestarà servei d’atenció mèdica urgent les 24 hores del dia, 365 dies l’any. Comptarà amb la dotació tècnica i de professionals adient per donar suport als equips d’atenció primària i serà una alternativa als serveis d’urgència hospitalaris, tant per a adults com per a infants.

Al CUAP s’atendran més ràpidament que a l’hospital casos com:

– Febre alta i/o malestar general, dolor agut general o específic (gola, orella, bucodental, mal de cap, toràcic, d’esquena, etc.)
– Mareig i/o altres alteracions neurològiques
– Ferides o cremades (sutures, cures, etc)
– Traumatismes lleus, caigudes (embenats, guixos…)
– Patologia de vies urinàries (infecció urinària, còlic nefrític)
– Problemes respiratoris
– Dolor abdominal i altres problemes digestius com vòmits i/o diarrea
– Al·lèrgies i altres patologies cutànies agudes
– Patologia ocular (conjuntivitis)

Tanquen les urgències el CAP Ramona Via

L’obertura del nou CUAP implicarà, el mateix dia 18, el tancament de l’actual servei d’urgències nocturn i de caps de setmana del CAP Ramona Via.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here