Els Bombers de la Generalitat han rebut 133 avisos del Baix Llobregat, entre dissabte i les 8 hores d’aquest dilluns relacionats amb l’episodi de pluges. La Direcció General de Protecció Civil manté la fase d’alerta del Pla INUNCAT activada per les pluges que continuen caient al Principat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l telèfon d’emergències 112 ha rebut des del començament del temporal el dissabte fins a les 8 hores d’aquest dilluns un total de 1.335 trucades per incidències derivades del mal temps, segons ha informat Protecció Civil.

En tot l’episodi, el nombre més important de trucades s’ha realitzat des del Vallès Occidental, amb 249, seguit del Barcelonès, 212; el Baix Llobregat, amb 133; el Vallès Oriental, amb 107, i el Maresme, amb 101.

Els Bombers de la Generalitat han rebut 132 avisos entre les 22 hores del diumenge i les 7 hores d’aquest dilluns relacionats amb l’episodi de pluges, sobretot al nord de Barcelona.

3.355 clients s’han quedat sense llum durant la passada nit a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), però Endesa ha localitzat i reparat l’avaria durant la matinada.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here