El marroquí Aboujanah El Mehdi i Inna Lebedeva, d’Ucraïna, van ser els guanyadors de la segona edició de La Sansi–Cursa Popular Ciutat de les Roses, celebrada el diumenge 17 de novembre. Prop de 600 persones van sortir a córrer en la categoria absoluta i uns 200 infants ho van fer en la categoria infantil, malgrat la intensitat de la pluja

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a competició es va iniciar a les 10 h, a la pista d’atletisme, amb les proves de categoria infantil, i a les 11 h amb la prova absoluta.

Els africans El Mehdi i Agouzal van marcar els ritmes a l’inici de la competició amb menys de 3 minuts el kilòmetre. El Mehdi amb un gran final, ha repetit victòria en aquesta segona edició.

En la categoria femenina, el primers quilòmetres van passar juntes les atletes Lebedieva i Licona (Hondures), l’americana Monik i la campiona catalana de 10 km, Raquel Parrado. Però finalment l’atleta de La Sansi, Inna Lebedieva, va marxar tot sola aconseguint la victòria.

L’atleta de Fondistes de Sant Feliu Albada Blay Lanero va quedar quarta de la general amb un temps de 19’41”, a tan sols 19 segons de la tercera classificada, i va ser primera de la categoria Sènior Femení.