Ahir diumenge van votar unes 200 persones i avui ho poden fer una cinquantena més. La marca té oficines al Baix Llobregat, que dónen feina a 150 persones que s’encarreguen de tasques administratives a les oficines d’Esplugues de Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls treballadors i treballadores de Panrico de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) van decidir aquest diumenge dividir en dos torns la votació sobre el preacord entre direcció d’empresa i UGT per la viabilitat de la firma.

El segon torn serà avui. Ho han fet així perquè puguin votar els 350 membres de la plantilla, després que l’empresa considerés divendres que la majoria s’havien abstingut perquè una part, la que correspon a administració, havia votat a Esplugues de Llobregat.

Sense comptar els vots de la resta, la direcció creu que el preacord ha estat ratificat. Fonts de CCOO, en canvi, han assegurat a l’ACN que, a falta del recompte exacte, la majoria de vots d’ahir van estar pel no.

Panrico confia que la plantilla ratifiqui el preacrod al que s’ha arribat amb part dels sindicats per garantir la viabilitat de la companyia.

Aquest document contempla una reducció salarial del 18% d’octubre a desembre del 2013 i d’un 18% a partir del 2014, revisable cada sis mesos.

UGT ha signat aquest preacord però no CCOO i ara caldrà esperar a que finalitzi del tot la votació que els treballadors estan fent a les assembles de les diferents plantes de la companyia.

A través d’un comunicat, Panrico ha dit que si la majoria dels vots són favorables això “obligarà a tots els membres de la comissió que representa als treballadors a elevar el contingut del mateix a acord definitiu”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here