El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) i l’empresa EINSMER han posat en marxa el projecte ‘Juga Verd Play’, una iniciativa única a tota Espanya que pretén potenciar els valors en la competició esportiva dels infants mitjançant l’ús de les tecnologies. Per a realitzar el projecte han desenvolupat l’aplicació BaixEsport-VerdPlay i un portal esportiu anomenat BaixEsport

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a iniciativa posa en marxa un nou sistema de puntuació en la competició esportiva que s’aplicarà a tota la comarca i que valorarà a més dels resultats del partit, el joc net, la cooperació i l’empatia dels jugadors.

Aquests aspectes els avaluaran i votaran els dinamitzadors de joc (àrbitres), tècnics, públic i tutors de grades a través de l’aplicació ‘Baix Esport-VerdPlay’.

A més de les votacions, el projecte posa a disposició dels usuaris tota la informació del món de l’esport a la comarca (agenda, rutes, instal·lacions, entitats, …).

Unes dades que podran trobar a l’aplicació i al portal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here