En contra de la proposta hi han votat 271 persones, mentre que només dues s’hi han mostrat a favor. Aquesta tarda, sindicats i empresa es reuniran per analitzar la posició de la resta de plantes que Panrico té a l’estat español, una d’elles a Esplugues al Baix Llobregat

Santa Perpètua de Mogoda (ACN).- Els treballadors i treballadores de Panrico de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) han rebutjat el preacord per garantir la viabilitat de l’empresa que suposava limitar el nombre d’acomiadaments i una rebaixa salarial.

Dels 350 membres de la plantilla, han votat 219 persones. 217 treballadors s’han mostrat en contra del preacord, mentre que només dos empleats hi han votat a favor, segons CCOO.

Aquest dilluns, a les cinc de la tarda, els representants dels treballadors tenen una reunió a Madrid amb la direcció de l’empresa per analitzar la posició de la resta de plantes que Panrico té a l’estat español.

Entre elles, les oficines que la marca té al Baix Llobregat, que dónen feina a 150 persones que s’encarreguen de tasques administratives a les oficines d’Esplugues de Llobregat.

A partir d’aquí, és la companyia la que ha d’exposar quin és el següent moviment, segons fonts sindicals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here