Aquest diumenge 24 de noviembre al matí, al Teatre de la Passió d’Esparreguera hi haurà tot un seguit d’activitats, dins d’una jornada festiva, on hi haurà la presentació del cartell de la Passió 2014 i una gran col·lecta solidària per La Marató de TV3

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]iumenge, de les 10 del matí i fins les 2 del migdia, hi ha preparat un acte de presentació del cartell de la Passió d’Esparreguera amb tot un seguit d’activitats i una gran col·lecta solidària per la Marató de TV3 d’aquest any.

Totes les activitats seran gratuïtes i es duran a terme a les instal·lacions del Teatre de La Passió d’Esparreguera.

Durant tot el matí, es podran realitzar diferents activitats a les instal·lacions del Teatre, des de visites guiades pel Teatre de la Passió, passant per un taller de maquillatge, vestir-se com un autèntic actor de la passió i fer-se una fotografia, o provar el nou Licor d’en Judes, entre moltes altres activitats que s’han preparat.

A més, es podrà participar en el sorteig d’entrades pels diferents espectacles que ben aviat es podran veure al Teatre, entre ells La Leyenda en el tiempo, Txèkhov, El Trencanous, Concert de Chenoa, Els Pastorets i La Passió 2014.

També hi haurà la col·laboració de Ràdio Esparreguera, que durant el matí del 24 de novembre, farà la seva programació en directe des del teatre.

Durant el matí també es comptarà amb l’actuació de la Secció Sardanista de la Passió i de l’Orquestra i la Coral de la Passió, que a mig matí faran una petita actuació.

A la una del migdia, està prevista la presentació del Cartell de La Passió de la temporada 2014, que un any més és a càrrec del dissenyador esparreguerí Olivier Grau.

Un altre punt important del matí, serà el repte d’aconseguir fer una gran col·lecta solidària per La Marató de TV3, fent el logotip de La Marató gegant amb monedes d’un euro.

Programa:

10.00 Inici de la jornada
11.00 Visita guiada al teatre + actuació de l’escola de Teatre de La Passió
11.30 Actuació de la Secció Sardanista de La Passió
12.00 Visita guiada al teatre + actuació de l’escola de Teatre de La Passió
12.30 Actuació de l’Orquestra i la Coral de La Passió
13.00 Presentació del Cartell de La Passió 2014 per part del seu dissenyador Olivier
Grau
13.20 Actuació Elèctric Rain
14.00 Sorteig d’entrades i cloenda

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here