El president d’Aena diu que no té sentit ”destruir” una empresa que és de les que més sap d’aeroports del món per constituir ”no se sap què”

Barcelona (ACN).- José Manuel Vargas, president d’Aena, ha afirmat en resposta a una pregunta sobre la possibilitat que l’aeroport del Prat tingui una gestió pròpia que, en principi, jurídicament aquesta opció no és possible perquè és una instal·lació propietat d’Aena.

A més, ha afegit que no té cap sentit destruir la gestió d’aeroports d’una de les companyies que més sap del món com Aena per construir ”no se sap què”.

Vargas, que ha participat en el fòrum de ‘Barcelona Tribuna’, ha dit que després de la inversió realitzada a l’aeroport del Prat i d’un endeutament net de 12.000 milions d’euros no és ”possible” pensar en una fragmentació de la xarxa aeroportuària.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here