El comitè d’empresa rebutja “el volum de treballadors i treballadores” afecatsts per l’expedient i defensa que s’apliquin el màxim de prejubilacions

Barcelona (ACN).- Seat va comunicar dimecres al comitè d’empresa la seva decisió d’aplicar un expedient de regulació d’ocupació (ERO) que afecta 393 persones de l’àrea indirecta, personal d’oficina i supervisors de producció.

L’empresa ha justificat pèrdues econòmiques des del 2011 per aplicar l’expedient d’extinció, que forma part del pla que ja va anunciar fa pocs dies l’empresa i que inclou una retallada del 5% de les despeses del personal indirecte.

En la reunió, que va mantener ahir al matí la direcció de l’empresa amb el comitè intercentres, es va fixar un calendari amb un termini de 32 dies per negociar l’expedient de regulació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here