Un projecte que consideren que atempta contra el model de comerç de proximitat i que posa en perill l’entorn agrari i mediambiental del Baix Llobregat. La Plataforma reclama la paralització del projecte i la realització d’un estudi d’impacte econòmic i ambiental, així com la protecció del comerç de proximitat, entre d’altres

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a plataforma ‘Front comú contra l’Outlet’, integrada per entitats ecologistes, veïnals i de petits comerciants, ha fet públic un manifest en contra de la construcció d’un ‘outlet’ a Viladecans, un projecte que consideren que atempta contra el model de comerç de proximitat i que posa en perill l’entorn agrari i mediambiental.

El manifest critica que el ‘outlet’ que promou l’empresa Neinver es construirà sense haver realitzat cap estudi d’impacte i sense consultar a la ciutadania.

“Els valedors d’aquest projecte asseguren que només comportarà beneficis, però hi ha molts col·lectius i ciutadans del Baix Llobregat que tenen molts dubtes sobre aquest tema”, asseguren els signants.

El text rebutja la construcció del centre comercial de Neinver en el Baix Llobregat i defensa “el comerç local de proximitat i el respecte pels espais agrícoles i oberts”.

Per això, la plataforma reclama la paralització de les obres i la realització d’un estudi d’impacte econòmic i ambiental, així com la protecció del comerç de proximitat, l’ampliació del Parc Agrari i l’aprofitament del sòl industrial per a projectes “de valor afegit que garanteixin llocs de treball digne i de qualitat”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here