El grup municipal del PP denuncia el fet davant la Delegació del govern espanyol a Catalunya en considerar que incompleix la Llei de Banderes

Begues (ACN).- El PP ha traslladat a la Delegació del govern espanyol a Catalunya una nova denúncia per incompliment de la Llei de Banderes a la localitat baixllobregatina.

El motiu, la instal·lació d’una bandera independentista en un balcó de la façana posterior de l’Ajuntament. El grup local del PP afirma en un comunicat que han pres la decisió després d’haver rebut “incessants peticions de queixa de molts ciutadans”.

Per la seva part, l’alcaldessa, Mercè Esteve (CiU), reivindica el dret del municipi a “expressar amb llibertat un sentiment majoritari” i recorda que el consistori ja compleix la llei amb la hissada de les banderes europea, espanyola, catalana i beguetana a la balconada principal de l’edifici.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here