L’associació Amics de Corbera organitza, un any més, el seu Pessebre Vivent. El pessebre, que celebra enguany la seva 52a edició, ha rebut més de 800.000 visitants al llarg de les més de 2.000 representacions realitzades des de 1962

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’associació Amics de Corbera organitza la 52a edició del seu Pessebre Vivent, el primer Pessebre Vivent de Catalunya, que data des de 1962. Les representacions comencen el proper 30 de novembre i finalitzen el 12 de gener. Es realitzaran un total de 49 representacions a la Penya del Corb, a Corbera de Llobregat.

El Pessebre compta amb la participació de més de 250 veïns i veïnes de Corbera que participaran de manera voluntària en l’esdeveniment i es converteixen en les figures protagonistes del pessebre. Cada acte es duu a terme en un circuit de 700 metres en el qual s’interpretaran un total de 12 escenes, com les de l’anunci de l’Àngel als pastors, el Naixement a la cova, la vida familiar a Natzaret, escenes d’oficis artesanals i la típica tradició de fer cagar el Tió.

La trajectòria i tarannà del Pessebre ha propiciat que, des dels seus orígens fins a l’actualitat, hagi rebut un total de més de 800.000 visitants durant les més de 2.000 representacions realitzades. El pessebre es caracteritza per promoure la cultura i la tradició catalana en un entorn privilegiat, la Penya del Corb, un escenari natural de més de 14.000 m2.

Els diners recaptats es destinaran a la promoció i producció del Pessebre Vivent de l’any vinent per mantenir les tradicions catalanes a ple foc i esdevenir un clar dinamitzador cultural i social del país.

Informació pràctica

Lloc:                Penya del Corb (c/Canigó nº 35 – Corbera de Llobregat)

Dia:                  Des del dissabte 30 de novembre de 2013 fins al diumenge 12 de gener de 2014

Horari:            Oscil·la entre les 18h i 20h en funció del dia

Preus:            Infants menors de  6  anys: Gratuït

Menors  de  7 a 13 anys i carnet jove: 8 euros

Adults  de 14 a 64 anys: 12 euros

Adults de més de 65 anys: 8 euros

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here