En el marc de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus, Sant Esteve acollirà diumenge 24, la R-fira, la Fira del reciclatge i de la reutilització que comptarà amb un ampli programa d’activitats que entre les quals es troba el Mercat de Segona Mà. Una activitat molt consolidada al municipi i que arriba a la 10ª edició. Durant tot el dia, els carrers del centre urbà, seran l’escenari de diverses iniciatives al voltant del reciclatge

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Mercat de Segona mà comptarà amb un total de 65 parades, tant de particulars com d’entitats. Des de l’Ajuntament es vol prioritzar la presència local i per aquest motiu un 70% de les taules s’han reservat per a empadronats. La convocatòria ha resultat un èxit i en pocs dies es van exhaurir les places per instal•lar parada.

En aquesta edició del mercat de segona mà, la novetat més destacada és la incorporació de parades d’artesania reciclada feta a mà (bijuteria, decoració, etc.) amb materials de rebuig o reciclats (roba, llana, cartró, etc.). El recinte del mercat ocuparà els carrers de Sant Joan i Pau Costas, i restarà obert des de les 10 del matí i fins a les 2 del migdia.

La R-fira es completarà tallers per a petits i grans i un espectacle familiar. També es podrà contestar el R-Test, al punt d’infomració de l’Àrea de Medi Ambient, i fer-ho tindrà premi: boc n’roll, snack n’go o un pack de bosses de ràfia per separar residus a casa.

Programa de la R-fira 2013: La Fira de la reutilització i el reciclatge de Sant Esteve Sesrovires

Diumenge 24 de novembre, de 10 a 14h
Pl. Xic Mateu

10 a 14h Mercat de segona mà i d’artesania reciclada
10 a 14h Punt informatiu sobre reciclatge.
VINE A FER L’R-TEST I T’ENDURAS UN OBSEQUI !!
10 a 12h Taller infantil de guarniments amb materials reciclats
10 a 12h Taller de bijuteria reciclada. Collars amb samarretes (per adults)
12 a 13h Espectacle familiar “El Professor Ecològic”

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here