Avui diumenge 24 de novembre, la rambla de Maria Casas esdevindrà un espai on ciutadania i entitats podran muntar la seva paradeta i participar en diferents activitats familiars

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]I[/dropcap]nformar i sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de fer una bona prevenció i gestió dels residus que es generen és l’objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. La campanya, a què s’adhereixen diferents ciutats i pobles d’arreu del continent, està dedicada enguany a la reutilització.

En el marc d’aquesta temàtica, l’Ajuntament gavanenc, a través de la Regidoria de Sostenibilitat i Patrimoni Natural, organitza un Mercat de segona mà. Serà avui a la Rambla de Maria Casas.

D’11 a 13.30 hores, la ciutadania podrà participar en el mercat muntant una paradeta amb objectes que estan en bon estat i que funcionen però que ja no utilitzen.

D’aquesta manera, una altra persona el podrà seguir fent servir i s’evitarà que esdevingui un residu quan encara és útil.

A banda de les paradetes, també hi haurà activitats per als més petits. Durant tot el matí es sensibilitzarà a la ciutadania de la importància de reutilitzar aquells objectes que encara serveixen. Un dinamitzador anirà pesant els materials així com arribin al mercat.

D’aquesta forma, al final de la jornada es podran quantificar els residus que s’han evitat gràcies al Mercat de segona mà de Gavà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here