Bona part de la pel·lícula, dirigida per Javier Ruiz Caldera, es va rodar al setembre de 2012 a Castelldefels. El rodatge va comptar fins i tot amb un càsting de figurants a la localitat baixllobregatina que formen part de les escenes rodades a la ciutat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a pel·lícula Tres bodes de más, dirigida per Javier Ruiz Caldera (Spanish Movie iPromoción Fantasma) i a la qual ja molts han batejat com “la comèdia espanyola de l’any “, s’estrena el 5 de desembre als cinemes espanyols a més d’obrir el passat 8 de novembre el Festival de Cinema Europeu de Sevilla.

Bona part de la cinta es va rodar al setembre de 2012 a Castelldefels. El rodatge va comptar fins i tot amb un càsting de figurants a Castelldefels que formen part de les escenes rodades a la ciutat. Al tràiler de la pel·lícula es poden reconèixer algunes localitzacions com el campus universitari de Castelldefels o exteriors rodats als barris de la platja.

El film està protagonitzat per l’actriu Inma Cuesta (PrimosGrupo 7Águila Roja). Completen l’elenc intèrprets tan coneguts comPaco León (AidaLos ManagersNo lo llames amorllámalo XCarmina o Revienta), Martín Rivas (El Internado), Quim Gutiérrez (Los últimos díasLa gran familia española¿Quién mató a Bambi?PrimosAzul oscuro casi negroGénesisEl cor de la ciutatPoblenou), Rossy de Palma (Mujeres al borde de un ataque de nerviosÁtame) i Laura Sánchez (Los hombres de Paco,La fuga).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here