Les persones afectades són una nena de 8 anys i el seu pare per inhalació de fum

Sant Boi de Llobregat (ACN).- L’incendi d’una canonada de gas a l’exterior d’un edifici de Sant Boi de Llobregat impedeix 60 veïns a poder tornar a casa seva fins que no es pugui assegurar l’entrada de l’edifici i ha fet 2 ferits lleus, una nena de 8 anys i el seu pare han estat traslladats pel SEM a l’Hospital de Sant Boi amb símptomes d’inhalació de fum.

L’incendi s’ha produït poc després de les dues de la tarda a l’exterior d’un edifici de set plantes al número 64 de l’avinguda Cooperativa on s’hi estaven fent treballs de col·locació d’un ascensor d’estructura metàl·lica.

A causa dels treballs ha resultat afectada una canonada de gas de mitja pressió exterior que s’ha encès i ha fet una espectacular flama de fins a cinc metres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here