Es tracta d’una jornada que té com a objectiu que les persones assistents descobreixin com innovar a l’empresa, trencant tòpics de la innovació i identificant recursos i estructures de ràpida implementació per millorar, créixer i generar valor a les seves respectives iniciatives empresarials

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls Ajuntaments de Castelldefels, Gavà, El Prat, Sant Boi i Viladecans organitzen de manera conjunta diversos espais de trobada empresarial amb diferents temàtiques centrals.

En aquesta línia, aquest 27 de novembre (9-14 h) és porta a terme a l’edifici Cúbic,(Passeig de la Marina, s/n) de Viladecans el Fòrum Delta de la Innovació. Es tracta d’una jornada que té com a objectiu que les persones assistents experimentin la innovació, descobreixin com innovar a l’empresa, trencant tòpics de la innovació i identificant recursos i estructures de ràpida implementació per millorar, créixer i generar valor a les seves respectives iniciatives empresarials.

La jornada va adreçada a pimes i comerços i els seus representants i treballadors que vulguin tenir un espai per esbrinar de manera pràctica en qué consisteix el procés innovador i les seves possibilitats d’implantació.

Les persones interessades han de preinscriure’s aquí o bé trucant ala Guaita, Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels, 936352575

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here