Aquest mes de novembre s’han acabat  les tasques de digitalització del projecte de “Family Search”de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat. Durant quatre mesos, Family Search Project ha digitalitzat més de 113.000 imatges sobre la demografia del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]es digitalitzacions apleguen documents dels segles XIX i XX (fins l’any 1950) de diversos fons que es conserven a l’Arxiu Comarcal.

Es tracta de padrons d’habitants dels municipis de Castellví de Rosanes, Collbató, Corbera de Llobregat, el Papiol, Sant Feliu de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat.

També documentació dels fons dels registres civils d’aquests municipis i de les poblacions de Martorell, El Prat, Sant Boi i  Sant Feliu, així com els índexs dels protocols de les notaries del Baix Llobregat des de finals del segle XVIII fins l’any 1913.

Poc a poc aquestes imatges es posaran en Internet a través del cercador “Arxius en línia”, la qual cosa permetrà conèixer millor la demografia contemporània d’una part important de la comarca del Baix Llobregat.

Vegeu: Arxiu Comarcal del Baix Llobregat.

 

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat

Foto d’aquesta pàgina: Sílvia Araujo, operadora de càmera de “Family Search Project”, digitalitzant documentació de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here