El pacte de govern entre el PP i CiU a Castelldefels segueix vigent un mes després que l’assemblea de CDC votés per majoria trencar l’acord que la federació nacionalista manté amb els populars en aquest municipi del Baix Llobregat

(EUROPA PRESS) – A finals d’octubre, l’assemblea de CDC va aprovar per majoria posar fi al pacte de govern amb el PP, una proposta que no va ser consensuada prèviament amb els seus socis d’Unió.

Dies després, UDC es va pronunciar a favor de fer prevaler la governabilitat de la ciutat, deixant la decisió final sobre la continuïtat en l’equip de govern en mans del president del partit i regidor, David Grau.

Durant el mes de novembre estava prevista la celebració d’un comitè conjunt entre els responsables i regidors de CDC i d’UDC per arribar a un acord, però ambdós partits han informat que encara no s’ha mantingut aquesta reunió.

Fonts de CDC de Castelldefels consultades per Europa Press asseguren que aquest partit es manté ferm en la seva decisió de trencar el pacte amb el PP, la qual cosa deixaria als populars en minoria a l’Ajuntament de Castelldefels.

El primer tinent d’alcalde de Castelldefels i regidor d’Hisenda, Francisco Javier Amate (CDC), ha explicat a Europa Press que durant les últimes setmanes “hi ha hagut converses amb Unió” i espera que la setmana vinent es pugui anunciar alguna decisió.

Per la seva banda, el tinent d’alcalde de Cultura i president d’UDC a Castelldefels, David Grau, afirma que “de moment, tot segueix igual, els tres regidors amb les mateixes responsabilitats”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here