Els dies 6, 7 i 8 de desembre se celebrarà la 67ª edició de la Puríssima. Entre les novetats destacades d’enguany destaquen la imatge del cartell de la Fira, que ha estat ideada per els alumnes dels centres escolars de Sant Boi; i l’estand municipal d’aquesta edició, que acollirà l’exposició “Jo sóc Sant Boi”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a promoció de l’economia local és el principal objectiu de la Fira de la Puríssima. Així, l’associació de restauradors Sant Boi Degusta disposarà d’un estand de promoció a on es podran fer degustacions i tastos de vi, caves i cerveses artesanes.

El sector d’automoció garanteix la presència al recinte firal de les principals marques de vehicles. Coincidint amb els dies de al Fira es farà el cicle de conferències Administrum adreçat a les comunitats de propietaris. D’altra banda, el comerç local aprofitarà el certamen per oferir descomptes i avantatges als visitants.

Dins del recorregut de la Fira, al carrer de Baldiri Aleu, s’ubicarà l’espai de comerç on es podrà participar en el càsting per a trobar la imatge de la campanya Dies Bojos 2014.

Un cartell participatiu

La imatge del cartell de la Fira 2013 ha sorgit del Projecte Artclass, dedicat a la difusió de l’art contemporani en els centres educatius. L’estalvi econòmic que ha suposat la iniciativa s’adreçarà a projectes educatius de l’IES Rafael Casanova.

El projecte ha estat reconegut amb el lliurament d’una menció en el decurs de la 9a edició dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya atorgat per la Generalitat.

El lliurament va tenir lloc durant el 20è Congrés de Fires de Catalunya celebrat a Vilafranca del Penedès els dies 21 i 22 de novembre.

El cartell s’inspira en les obres de l’artista milanès Giuseppe Arcimboldo (1527-1593), pintor del rostre humà a partir de flors, fruites, plantes, animals i objectes. Així, els alumnes que han elaborat la imatge de la fira de la Puríssima han fet servir fruites i hortalisses de la zona per dibuixar el rostre d’una persona que simbolitza l’origen agrícola del certamen.

Estand municipal

L’exposició de la campanya “Jo sóc Sant Boi” organitzada per l’Ajuntament a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer oferirà un muntatge audiovisual a on es recullen testimonis de ciutadans i ciutadanes del municipi que manifesten la seva estima i compromís amb la ciutat.

App de la Fira

Una novetat d’aquesta edició és l’APP (aplicació per a telèfons intel·ligents o smartphones) que conté tota la informació de la 67a edició de la Fira.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here