El proper diumenge 1 de desembre Sant Vicenç dels Horts s’omple d’activitats. L’Open Natura de BTT (Bicicleta Tot Terreny) tindrà lloc a les 9 h, amb inici i final al parc de la Foneria. Per tramitar les inscripcions cal adreçar-se al web www.opennatura.com. En acabar la prova, els ciclistes i les seves famílies també podran gaudir de la Diada Castellera que organitza la colla Carallots de Sant Vicenç dels Horts

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a trobada castellera tindrà lloc a les 12 h a la plaça de la Vila. Hi participaran quatre colles: Carallots, Vailets de l’Empordà, Colla Jove de l’Hospitalet i Castellers de Castelldefels. L’objectiu dels Carallots per aquesta diada és fer la torre de 6 (2 de 6) a plaça. Amb aquest castell completen la gamma bàsica de castells de 6 i ja podran anar a castells de 7.

Amb motiu d’aquestes dues activitats, hi hauran restriccions al trànsit i es faran desviaments provisionals. El carrer del Claverol es tallarà al trànsit de 8 a 15 h per garantir la seguretat en la zona de sortida i arribada de la prova ciclista Open Natura BTT. Es tallarà des de la cruïlla de la carretera de Torrelles fins a la cruïlla de l’avinguda de Torrelles, al davant de l’edifici municipal de La Foneria. D’altra banda, el carrer de Rafael Casanova romandrà tallat de 10.30 a 16 h, des de la cruïlla amb el carrer de Ramon Poch i fins a la plaça de la Vila, on s’ubicarà la Diada Castellera.

Campanya “Signa Un Vot”

Coincidint amb la Diada de Carallots, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) realitzarà una nova jornada de la campanya “Signa Un Vot”, d’11 h a 14 h a la plaça de la Vila. Aquesta campanya reivindica que els ciutadans de Catalunya puguin exercir el seu dret a decidir.

També a les 12 h i adreçada als més petits, el col·lectiu La Xarxa ofereix l’obra de teatre Els Tres Ossos al Centre Catòlic. Es tracta d’una recreació del conte de La Rínxols d’Or a càrrec de la companyia de teatre l’Estaquirot.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here