Castelldefels va acollir ahir al vespre la XVI Trobada de Diables del Baix Llobregat amb motiu dels 30 anys de vida del Ball de Diables de Castelldefels

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls Diables de Castelldefels van celebrar aquest dissabte el seu 30è aniversari amb un Gran Correfoc pels carrers de la ciutat que va significar, a més, la XVI Trobada de Diables del Baix Llobregat.

Ni més ni menys que 11 colles, a més del Ball de Diables de Castelldefels, van voler participar de la celebració: Àngels diabòlics de Sant Vicenç, Ball de Diables de Cornellà, Cua de drac de Cornellà, Castus Igis d’Olesa, Diables Banyuts de Vallirana, Diables de Casablanca, Diables de la Colònia Güell, Diables de Molins de Rei, Diables del Papiol, Diablots d’Olesa i Penya del Corb de Corbera.

El Correfoc va començar simultàniament a les 19 hores a la plaça de l’Església i a la plaça de la Música, i va finalitzar cap a les 21 hores a la Plaça de l’Església amb la gran “petardada final”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here