El divendres 13 de desembre a les 21 h a l’Auditori Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Esclat Gospel Singers neix a Manresa el gener de 2000. Ramon Escalé, pianista i compositor manresà, amb l’experiència adquirida en la col·laboració musical amb les cantants afroamericanes Monica Green, Michelle Mcain i KathyAutrey (amb les quals aprèn les essències de la música religiosa negra), proposa crear i dirigir un cor gospel a l’escola de música Esclat de la mateixa localitat.

Des del principi el cor copsa la força amb què aquesta música arriba a la gent, la qual cosa comporta uns directes en què brillen l’energia musical, l’entusiasme i la complicitat amb l’espectador.

Des de la seva formació a l’any 2000, Esclat Gospel Singers ha muntat sis espectacles diferents: “Gospel&Spirituals”, “The Gospel Machine”, “From Roots to Heaven”, “That old Spiritual” i els musicals originals “Placa Reial i Stromboli”, i han realitzat més de 300 concerts arreu de Catalunya i l’estat espanyol.

Després d’haver anat a les arrels del Gospel i la música negra en els seus dos darrers treballs, “From Roots to Heaven” (Gospel d’arrel africana) i “That Old Spiritual” (Spirituals) ara ens presenten el seu darrer muntatge “The New Gospel Machine” on es donen la mà el gospel contemporani que ha evolucionat de la mà de grans noms com Kirk Franklin, Joshua’s Troop, James Moore i molts d’altres i la tradició més clàssica del Gospel.

“The New Gospel Machine” és un espectacle vibrant on es combinen les potents veus d’Esclat Gospel Singers amb una posada en escena brillant.
Taquilla 12€ / Anticipada 9€ / Amics ContraBaix i elBaix.cat 8€

Comprar entrades

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here