Sindicats, Partits Polítics, Associacions Veïnals i de Pares i Mares d’alumnes, moviments socials i entitats representatives del Baix Llobregat envoltaran avui a partir de les 11h la Tresoreria de la Seguretat Social de Cornellà, amb una pancarta gegant de més de 100 metres

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons un comunicat dek Fórum Social baixllobregatí, “el projecte de llei de reforma de les pensions del govern del PP suposa un cop d’estat a aquestes prestacions, trenca totalment amb el diàleg social i el Pacte de Toledo i suposarà un empobriment injust dels pensionistes actuals i futurs, ja que no es revaloritzaran automàticament amb l’índex de preus”.

Per a aquesta organització formada per diversos partits polítics, sindicats, associacions veïnals i de Pares i Mares d’alumnes, moviments socials i entitats representatives del Baix Llobregat, “la Reforma de les Pensions signidica l’atac més fort en democràcia a una de les potes fonamentals del nostre model d’Estat del Benestar”.

Per aquest motiu i per demostrar el seu total rebuig, el Fòrum Social del Baix Llobregat convoca avui 2 de desembre a les 11:00h davant de la Tresoreria de la Seguretat Social de Cornellà ( Av. Maresme 21 ) a una CONCENTRACIÓ per encerclar la façana amb 100 metres de pancarta reivindicativa amb el lema “NO A LA RETALLADA DE LES PENSIONS”  i així demostrar la seva disconformitat.

Amb aquesta acció es pretén fer una crida a tota la ciutadania del Baix Llobregat per defensar el sistema públic de pensions dels d’atacs provinents de les polítiques neoliberals al servei dels mercats i poders financers com l’anunciada Reforma de les pensions al capdavant.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here