A tot Catalunya s’han recollit 3.000 tones d’aliments en els 1.900 punts de recollida repartits per 250 municipis

El Prat

El Gran Recapte d’aliments que s’ha fet a Catalunya divendres i dissabte passats ha estat tot un èxit al Prat, on s’han recollit aproximadament 22 tones d’aliments.

Tot i que aquestes xifres no són encara oficials i responen a un càlcul aproximat, superen les 18 tones recollides en el Gran Recapte de finals de novembre de l’any passat a la ciutat baixllobregatina.

Un centenar de persones voluntàries han col·laborat en la recollida d’aliments en la desena d’establiments comercials participants.

Sant Boi

La xifra d’aliments recollits enguany, més de 41.000 kg, representa un augment d’un 50 % respecte a la quantitat de l’any passat (27.000 kg).

En total, han participat a la campanya 370 persones (90 més que l’any passat).

El Gran Recapte ha comptat a Sant Boi amb la col·laboració dels supermercats Alcampo, Caprabo, Condis, Consum, LIDL, Mercadona i altres establiments d’alimentació.

Les entitats del municipi que han organitzat el Gran Recapte són les tres que pertanyen a la Taula de Coordinació del Banc d’Aliments de Sant Boi: Càritas, esglésies evangèliques i Ajut al Quart Món.

La campanya ha comptat amb la col·laboració d’entitats, parròquies, empreses i moltes persones voluntàries a nivell particular.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here