El construirà l’empresa pública Cimalsa al Prat de Llobregat i el llogarà als transportistes per un període mínim de dotze anys

Barcelona (ACN).- L’empresa pública de gestió d’infraestructures i centrals de mercaderies Cimalsa i la cooperativa de transportistes del Port de Barcelona Cotraport van signar aquest dimarts un conveni per construir i llogar un aparcament de camions a la Zona Franca, al Prat de Llobregat.

L’aparcament tindrà un mínim de 170 places i es llogarà a Cotraport per un període inicial de 12 anys.

Serà un aparcament gestionat per l’empresa de logística de la Generalitat, vigilat i amb seguretat, i incorporarà els serveis necessaris que demanden avui en dia les empreses del sector del transport i la logística.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here