La fauna i flora que viu en entorns urbans és molt nombrosa i variada. Per aquesta raó, la secció de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat ha decidit dedicar a aquesta temàtica el calendari de l’any vinent. Un calendari que s’edita des de fa més de 20 anys, per conscienciar a la població sobre la riquesa natural i paissatgística del delta del Llobregat

Per al 2014, la secció de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat ha dedicat el calendari que tradicionalment edita sobre el medi natural del delta del Llobregat a la natura urbana.

Són moltes i molt variades les espècies que viuen a les nostres ciutats.

Des de 1992

Des de l’any 1992, aquest calendari ha permès mostrar la riquesa de la diversitat biològica del territori i és un important mitjà de divulgació i conscienciació per tal de crear opinió sobre la necessitat de preservar el delta del Llobregat.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here