Els propers dies 14 i 15 de desembre la plaça de l’Era i el Nucli Antic de la localitat baixllobregatina, tornaran a ser l’escenari de la Fira de Nadal

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n tot cas, en aquesta ocasió, l’esdeveniment centrat en les tradicions nadalenques i els productes artesans, es renova creixent en el nombre d’activitats i fa especial incidència en les propostes que tenen als infants com a protagonistes.

Des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre podrem trobar en l’espai reservat a la fira nombroses parades d’artesans on adquirir des de productes nadalencs a joguines infantils passant per la gastronomia.

Per tal de completar l’experiència de la visita, s’han programat diferents activitats paral·leles entre les que destaquen aquelles dirigides als infants com els tallers “Aprèn a fer un arbre de Nadal”, “Nadal reciclat”, “Enfanga’t a la Fira de Nadal”, “Fem el ratpenat: taller de màscares de ratapinyada” o la cantada de nadales a càrrec dels nens i nenes de l’Escola de Música.

Entre la vintena de propostes per a aquests dos dies, també trobaran el seu espai aquelles dirigides al públic adult i a tota la família com ara la presentació de la novel·la “Salnitre” d’Antoni Real, la tamborinada o el cercavila musical.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here