Els arrestats, dos germans de Gavà, anunciaven els automòbils a Internet i els venien a Castelldefels i Sant Vicenç dels Horts

Gavà (ACN).- Els Mossos d’Esquadra han detingut dos empresaris a Gavà com a presumptes autors de diversos delictes d’estafa per la venda d’almenys 66 vehicles amb el quilometratge i les fitxes tècniques manipulats.

Els arrestats -que són germans però actuaven de forma independent- anunciaven els vehicles a Internet i, posteriorment, venien a les poblacions veïnes de Castelldefels i Sant Vicenç dels Horts.

La investigació dels Mossos d’Esquadra es va iniciar el passat mes de juliol quan una empresa de lloguer de vehicles va denunciar que uns empresaris estarien venent cotxes comercials provinents d’una altra empresa de rènting amb el quilometratge i les fitxes tècniques falsejats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here