La qualitat de l’aire passa de ser a pobra a regular i es recomana seguir prioritzant el transport públic per sobre el privat

Barcelona (ACN).- El Departament de Territori i Sostenibilitat ha desactivat aquest dijous el protocol per contaminació atmosfèrica a l’àrea metropolitana de Barcelona després de la millora de les condicions meteorològiques, que afavoreixen una millor dispersió dels contaminants.

Segons les previsions, la qualitat de l’aire passarà de ser pobra a regular, de manera que es continua recomanant un ús racional del vehicle privat i prioritzant el transport pública.

Durant l’episodi ambiental, tot i que els nivells de diòxid de nitrogen s’han mantingut elevats a la zona afectada, no han sobrepassat el límit màxim horari dels 200 micrograms per metre cúbic (µg/m³).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here