Les activitats es realitzaran en col·laboració amb el Pla Educatiu d’Entorn de Sant Vicenç dels Horts i la Comissió Catalana d’Ajut al Refugiat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]iferents professionals del món de la Solidaritat i la Cooperació treballen amb més de 100 nens i nenes voluntaris de 5è i 6è de primària, de les escoles Sant Antoni i Immaculada de la localitat baixllobregatina, a través de diversos tallers durant el mes de desembre.

L’objectiu d’aquests tallers és veure els efectes negatius de donar per vàlida una cultura de guerra (vídeo-jocs agressius, pel·lícules de guerra, joguines de guerra, etc.) vers els efectes positius d’una cultura basada en els valors de la pau i la tolerància.

A més, l’alumnat penjarà missatges i desitjos de les branques del Bosc de les Oliveres, una instal·lació efímera d’oliveres que hi haurà a la plaça de la Vila, del 16 de desembre al 7 de gener, com a símbol de la pau. Aquests missatges es processaran i publicaran en forma d’estadística general.

També hi ha prevista una donació voluntària de joguines de guerra per tal de portar-les a reciclar i/o destruir a la Deixalleria. Aquesta acció és oberta a tota la població, tant si es participa en el taller com si no. Les joguines bèl·liques es poden dipositar al contenidor que hi ha habilitat a la plaça de la Vila.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here