El Parc Esportiu Llobregat de Cornellà, estrenarà una nova activitat esportiva al gener: el zumba. És una modalitat que combina la dansa amb l’aeròbic i que ha tingut una forta acollida en els Estats Units. Aquesta activitat, però, ja es podrà gaudir aquesta setmana dins dels actes de celebració del seu vuitè aniversari

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ins al dissabte 14 de desembre s’organitzaran masterclass de relaxació, aeròbic, zumba i Aiguagym, a més d’una marató de recollida alimentària a favor de la Botiga Solidària.

El PELL està gestionat per l’empresa pública PROCORNELLÀ. Actualment, té prop de 3.500 socis. Segons explica la directora del centre, l’augment de l’IVA i la inauguració del Complex Aquàtic de Can Mercader han reduït el nombre d’abonats.

L’1 de juliol de 2009, l’Ajuntament va iniciar la gestió d’aquest gimnàs, que compta amb una piscina exterior i interior, zona de fitness i aiguagym. Recentment, el PELL ha rebut el distintiu de qualificació de Centre Cardioprotegit. El centre esportiu també compta amb una ludoteca i amb un centre cívic.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here