L’Associació Empresarial de L’Hospitalet de Llobregat i del Baix Llobregat (Aeball) i La Caixa han signat un conveni de col·laboració per proporcionar serveis financers a les empreses associades i organitzar jornades formatives dirigides a empresaris

(EUROPA PRESS) – Segons ha informat Aeball, l’acord suposa estrènyer els llaços entre les dues entitats, i posa l’accent en el suport integral i el compromís amb les empreses del Baix Llobregat i l’Hospitalet.

El conveni preveu proporcionar productes i serveis financers ajustats a les necessitats de les empreses associades a Aeball i per als treballadors d’aquestes, amb condicions preferents.

Entre d’altres productes financers, destaquen una línia de riscos comercials, que facilita el descompte comercial i la bestreta de crèdit, així com el finançament d’operacions de comerç exterior i un servei de comunicació entre client i gestor a través d’un mur de missatges.

L’acord recull també el compromís d’organitzar una sèrie de jornades formatives sobre temes que siguin d’interès per als associats a Aeball i que els ajudin a millorar en la gestió diària i en la competitivitat de les seves empreses.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here