Els millors equips del moment de la Regal Copa Catalunya seran els protagonistes, el cap de setmana del 21 i 22 de desembre a Castelldefels, Ciutat del Bàsquet Català 2013, i Cornellà de Llobregat, d’una nova edició de la Regal Copa Federació organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol

El Complex Esportiu Can Vinader de Castelldefels (Rambla Blas Infante, 23) i el Pavelló Almeda de Cornellà de Llobregat (Sant Ferran, 45) albergaran la tercera edició d’aquesta competició que comptarà amb els quatre millors equips masculins i femenins del moment de la Regal Copa Catalunya.

En categoria femenina ja es coneixen els quatre equips que participaran a la Regal Copa Federació una vegada finalitzada, ja fa unes setmanes, la primera volta de la lliga: CBF Cerdanyola-Vila Universit. i Joventut Les Corts com a primer i segon classificat del grup 1, i Reus Deportiu i SESE com a primer i segon del 2.

A la masculina, els ja classificats matemàticament per aquesta competició són l’AE Sant Andreu Natzareti el CB Martorell-Solvin, mentre que els altres dos es coneixeran una vegada disputada la 13a jornada de la fase regular del cap de setmana del 14 i 15 de desembre.

Dissabte 21 de desembre a la tarda es disputaran les semifinals; les masculines a Castelldefels i les femenines a Cornellà de Llobregat. Els guanyadors d’aquestes s’enfrontaran en unes finals previstes al Complex Can Vinader de Castelldefels (17h i 19h) i que comptaran amb diferents activitats i accions promocionals a càrrec de Regal, patrocinador principal de la Copa Federació i de la Copa Catalunya. L’entrada per tots aquests partits serà gratuïta.

Des les dues edicions disputades fins ara de la Copa Federació, cap equip ha repetit títol. L’any passat el CB Martorell-Solvin va superar a la final masculina al CB Santa Coloma i va agafar així el relleu del CB Igualada, campió la temporada 2011-12. En noies, aquest any hi haurà un tercer campió diferents als anteriors doncs el primer títol va ser pel desaparegut CB Olesa, mentre que el l’any passat va ser pel Platges de Mataró.

+INFO: Federació Catalana de Basquetbol

REGAL COPA FEDERACIÓ COPA CATALUNYA

SEMIFINALS (dissabte 21 de desembre)

Semifinal A Femenina / Pavelló Almeda
17h CBF Cerdanyola-Vila Universit. – SESE


Semifinal A Masculina / Complex Can Vinader
17h 1r grup 01 – 2n grup 02


Semifinal B Femenina / Pavelló Almeda
19h Reus Deportiu – Joventut Les Corts


Semifinal B Masculina / Complex Can Vinader
19h 1r grup 02 – 2n grup 01

FINALS (diumenge 22 de desembre)

Final Femenina / Complex Can Vinader
17h Guanyador A – Guanyador B


Final Masculina / Complex Can Vinader
19h Guanyador A – Guanyador B

 

Font: Ràdio Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here