El CineBaix segueix apostant per oferir el màxim de continguts al seu públic, més enllà de les produccions fílmiques. Als documentals, les òperes i els ballets, s’hi va afegir un cicle protagonitzat pels grans de la música rock, ROCK’N’CINE, que tot indica que tindrà continuitat, degut a la bona acceptació entre el públic. Aquest divendres 23 de desembre, a les 22h, “Some Girls, Live in Texas” de The Rolling Stones

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]er primera vegada es poden veure concerts de rock en alta definició a la pantalla gran.

Jimi Hendrix va donar el tret de sortida al cicle ROCK’N’CINE , amb la projecció del concert “Live at Woodstock” de l’any 1969, commemorant el 70 anys del seu naixement. El cicle va continuar amb concerts de Led Zeppelin, Queen i The Doors, amb un preu per a les entrades de 8 euros, 6 si es compren anticipadament.

Aquest divendres, Cinebaix ofereix el concert dels Rolling Stones, Some Girls, Live in Texas. Un film d’un concert en viu de The Rolling Stones llançat el 2011. Aquesta actuació en directe va ser enregistrada i filmada en 16 mm en el xou que la banda va oferir a l’auditori Will Rogers de Fort Worth, Texas, el 18 de juliol de 1978 amb motiu de la gira que van fer pels Estats Units aquell any per presentar el seu àlbum d’estudi més recent “Some Girls”.

Preus de les entrades
El mateix dia: 8 €
Anticipada: 6 € (a la venda a la taquilla de CineBaix del 13 al 16 de desembre, de 17 a 22 hores)
Socis i sòcies de CineBaix i d’elBaix.cat: 5 €

Cançons

  1. Let It Rock – All Down The Line
  2. Honky Tonk Women
  3. Star Star
  4. When The Whip Comes Down
  5. Beast of Burden
  6. Miss You
  7. Just My Imagination
    (Running Away with Me)
8.  Shattered
9.  Respectable
10. Far Away Eyes
11. Love in Vain
12. Tumbling Dice
13. Happy
14. Sweet Little Sixteen
15. Brown Sugar
16. Jumpinc’ Jack Flah

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here