Aquesta decisió va ser adoptada en la sessió plenària de dijous dia 12 de desembre, en el que va ser el darrer Ple de l’any. En declaracions a elBaix.cat, Maria Soler, alcaldessa de la localitat baixllobregatina, ha explicat que els diners que s’estalviin es destinaran a temes socials

L’Ajuntament d’Abrera liquida tots els seus préstecs amb els bancs i se situa com un dels pocs consistoris de l’Estat espanyol sanejat i sense deutes.

Cancel·lar aquestes obligacions amb les entitats bancàries, que són de gairebé 2,4 milions d’euros, permetrà al Consistori un estalvi de 550.000 euros anuals en concepte de quota que es podran destinar a la millora de serveis i al finançament de noves inversions.

D’aquesta manera, compleix amb la Llei que diu que el romanent de tresoreria s’ha de dedicar prioritàriament a la cancel•lació de deutes, permetent que els 5,8 milions d’euros restants puguin invertir-se en millores per al municipi.

L’alcaldessa d’Abrera, Maria Soler, ha declarat a elBaix.cat que “aquesta cancel·lació del deute ha estat possible gràcies a la bona gestió econòmica de l’Ajuntament i per la implantació del Centre Logístic de Mercadona, que en els darrers anys ha aportat uns ingressos extraordinaris, i puntuals, al nostre Pressupost. En un moment de crisi com l’actual, amb una reducció dels ingressos d’altres Administracions i dels recursos procedents de l’activitat econòmica i la construcció, cal ser molt prudents”.

“Aquests diners que s’estalvien es destinaran a incrementar la despesa social (ajudes i plans d’ocupació) i a millorar els serveis que prestem als nostres ciutadans”, ha explicat l’alcaldessa de la localitat baixllobregatina.

Aquesta cancel·lació del deute ha estat possible gràcies a la bona gestió econòmica de l’Ajuntament i per la implantació del Centre Logístic de Mercadona, que en els darrers anys ha aportat uns ingressos extraordinaris, i puntuals, al nostre Pressupost. En un moment de crisi com l’actual, amb una reducció dels ingressos d’altres Administracions i dels recursos procedents de l’activitat econòmica i la construcció, cal ser molt prudents.

 

Aquests diners que s’estalvien es destinaran a incrementar la despesa social (ajudes i plans d’ocupació) i a millorar els serveis que prestem als nostres ciutadans.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here