La 89a edició de l’espectacle de Josep Maria Folch i Torres espera l’assistència d’uns 2.400 espectadors durant les festes de Nadal

Calaf (ACN).- Els Pastorets de Calaf, amb 89 anys d’història, seran enguany més solidaris que mai després d’engegar un projecte de col·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu, ubicat al Baix Llobregat, a Esplugues.

D’aquesta manera, per cada entrada venuda, el Casal de Calaf destinarà un euro al finançament de les activitats que formen part del programa Hospital Amic.

L’objectiu d’aquestes activitats és minimitzar el risc d’impacte de l’hospitalització dels nens i nenes.

Un centenar de persones participaran en la 89a edició dels Pastorets o l’Adveniment de l’Infant Jesús de Josep Maria Folch i Torres i l’organització espera rebre la visita d’uns 2.500 espectadors al llarg de les cinc sessions que es durant a terme per les festes de Nadal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here