El número 17.320 ha resultat agraciat amb el cinquè dels cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie. Una de les localitats afortunades ha estat Cornellà de Llobregat

El número s’ha cantat a les 12.08 hores en el quart filferro de la setena taula. Els nens Maguette Fall Diop i Jhon David Andía Siles han estat els encarregat de cantar el número, mentre que Rubén Gómez Sánchez i Yaneiri Figuereo Figuereo han extret les boles.

Aquest cinquè premi ha recaigut en les localitats de Madrid, Alcalá La Real (Jaén), Barcelona, Gelida (Barcelona), Cornellà de Llobregat (Barcelona), Madrid i Jaca (Osca).

L’administració de loteria número 6 del barri de Sant Ildefons de Cornellà ha repartit uns 2,5 milions d’euros a la rifa de Nadal d’aquest any venent 43 sèries del número 17320, un cinquè premi. Els dos germans responsables de l’administració, en Joan i en José Vera, han explicat que és la primera vegada que reparteixen un premi de la rifa de Nadal i per això es mostraven “molt il·lusionats però també sorpresos”.

El número ha estat venut bàsicament a través d’un bar de la zona i d’una botiga de motos, per això, els administradors creuen que els diners quedaran molt repartits entre els veïns del barri, alguns dels quals s’han acostat a la oficina per compartir la copa de cava amb els germans.

La grossa de Nadal, el 62246, ha quedat molt repartida a tot l’Estat. El premi, que ha sortit a tres quarts d’onze d’aquest matí, està dotat amb quatre milions d’euros cada sèrie, el que representa 400.000 euros cada dècim.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here