La seu de l’empresa ubicada a El Prat, ha reduit de forma important la despesa energètica i el consum d’aigua

La Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), ha atorgat els Premis a l’Excel·lència Energètica 2013.

En la modalitat d’actuació o projecte en matèria d’estalvi i eficiència energètica, el guardó ha estat per a l’empresa Damm, que ha aplicat un Pla Industrial a la seva planta del Prat que li ha permès reduir la despesa energètica en calor un 41% i en electricitat un 34%, al mateix temps que ha disminuït un 33% el consum d’aigua.

El projecte inclou, entre d’altres mesures, el reaprofitament del biogàs -un subproducte en l’elaboració de la cervesa- per produir electricitat, calor per al procés de producció i fred per a la climatització.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here